Šifra
A19216

Zobec plošča Tetra 50x50x3.8cm, bela, impregnirana

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah

Ploščo Tetra odlikuje fino peskana površina, ki uspešno kljubuje vremenskim razmeram, nedrseča podlaga pa njeno uporabnost razširja tudi na ožje področje kopališč. Svoji okolici podarite brezčasno eleganco.

Navodila za vzdrževanje betonskih plošč

  • Betonske plošče so proizvod iz naravnih materialov in se med uporabo temu primerno tudi obnašajo. Beton se na onesnaženje odziva naravno. V večini primerov se, če so betonske plošče izpostavljene vremenskim vplivom (dežju), tudi onesnaženje razgradi po naravni poti. Za trdovratnejše madeže pa je potrebno uporabiti posebna čistila. Plošče čistimo s tekočo vodo in s krtačo ali metlo. Za čiščenje lahko uporabimo tudi visokotlačni čistilec. V primeru uporabe posebnih čistil za odstranjevanje umazanije, kot so na primer alge, mah ali izcvetanje apna, upoštevajte navodila proizvajalca čistil. V vsakem primeru pa testirajte čistilo na manj vidnem mestu in ga nato dobro izperite z vodo.
  • Pri odstranjevanju in čiščenju snega (ledu) v zimskem času moramo biti pozorni, da ne uporabljamo ostrih predmetov, s katerimi lahko plošče deformiramo, opraskamo. Ravno tako ni priporočljivo odstranjevanje snega s stroji za pluženje.
  • Plošče so odporne na nizke temperature. Svetujemo zmerno uporabo soli, saj se ob njeni pretirani uporabi življenjska doba izdelka zmanjša.
  • Izdelke je priporočljivo impregnirati. Impregnacijo lahko naredimo z običajnimi sredstvi za beton. Ta sredstva so ponavadi netopna in jih nanesemo s prosojno plastjo. S tem izdelke zaščitimo pred zunanjimi vplivi, kot so olje, voda, umazanija …

Impregnacija

Serijsko impregnirane plošče imajo prednost, saj večino madežev očistimo tako, da jih očistimo v prvih minutah, še preden prodrejo v ploščo. Ker je impregnacija ekološka, izdelana na vodni osnovi, in se sčasoma obrabi, predlagamo, da impregnacijo ponovite enkrat letno. Pred impregniranjem je potrebno tlak dobro očistiti in posušiti. (Upoštevaj navodila proizvajalca impregnacije.)
Z impregnacijo lahko zaščitimo tudi ostale plošče, tako jim podaljšamo življenjsko dobo in ohranimo čistost površine.

6,68 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaZobec
Barvabela
Blagovna znamkaZobec
Mere50 x 50 x 3.8 cm
Teža21 kg
Kosov na paleti60
Dolžina (cm)50
Višina (cm)3.8
Širina (cm)50
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Sorodni artikli