Šifra
A67574

Windhager odganjalec voluharjev in krtov

Odganjalec voluharjev in krtov Classic deluje s pomočjo podzemnih resonančnih tresljajev. V količku naprave nastajajo vibracije, ki glede na sestavo tal lahko pokrivajo področje do 500 m2. Delujoča n...
18,10 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Odganjalec voluharjev in krtov Classic deluje s pomočjo podzemnih resonančnih tresljajev. V količku naprave nastajajo vibracije, ki glede na sestavo tal lahko pokrivajo področje do 500 m2.

Delujoča naprava oddaja zvok in vibrira, kar voluharje in krte moti, zato se okolice odganjalca izogibajo. Zvoki, ki jih odganjalec oddaja, so za ljudi in živali popolnoma neškodljivi in komajda slišni.

Učinkuje v radiju do 12.5 m in pokriva območje do 500 m2.

Deluje na baterije, ki niso priložene.

Varno in skoraj neslišno delovanje.

Navodila za uporabo:

V odganjalec voluharjev in krtov Classic vstavite 4 alkalne baterije (niso priložene) tipa "D" (LR20). Naprej ugotovite, na katerih mestih se voluharji ali krti na vrtu pogosto zadržujejo. Količek pod pravim kotom potisnite v tla tako, da bo med tlemi in glavo naprave ostalo cca. 10 cm razdalje. Prst v okolici naprave potlačite z nogo. Ko odganjalec vtikate v tla ali vlečete iz zemlje, ga vedno primite za količek, saj lahko drugače pride do poškodbe naprave. Priporočamo vam, da vdolbino za količek najprej pripravite s količkom. Če so tla izsušena, jih najprej namočite z vodo. Naprava bo učinkovala bolje, če so tla trdna. Grede in krtine običajno niso primerna mesta za namestitev, saj zrahljana prst duši tresljaje. Ko vključite napravo prične oddajati prve tresljaje po približno 15 sekundah.

Pomembno: Ker je živali težko pregnati iz življenjskega okolja, na katerega so se navadile, lahko včasih traja tudi do 3 tedne, preden bodo zapustile območje, na katerem uporabljate odganjalec voluharjev in krtov Classic

  • Mere: 50 x 50 x 400 mm
  • Garancija: 1 leto 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaWindhager
Blagovna znamkaWindhager
Zaščita predkrti in voluharji
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.