Šifra
A51028

Gardena Comfort multifunkcijska prha

Gardena Comfort večnamenska priročna prha s petimi različnimi curki je primerna za različna zalivalna in čistilna opravila. Integrirana zaščita pred zmrzaljo zagotavlja, da prha ostane nepoškodov...
34,89 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Gardena Comfort večnamenska priročna prha s petimi različnimi curki je primerna za različna zalivalna in čistilna opravila. Integrirana zaščita pred zmrzaljo zagotavlja, da prha ostane nepoškodovana, tudi kadar temeperature padejo pod ledišče.

Nastavite lahko pet različnih vzorcev curka: mehka prha, peneč curek, fina meglica, ploščat curek, močan curek. Fina pršna megla je zelo primerna za mlade sadike. Nežna mehka prha omogoča natančno zalivanje zasajenih površin ali cvetličnih korit. Močan in ploščat curek sta primerna za učinkovita čistilna opravila.

Uporaba Comfort večnamenske prhe je zaradi ergonomskega prožila z integrirano zaporo pretoka zelo enostavna in prijetna. Elementi iz mehke umetne mase nudijo varen oprijem. Integrirani filter preprečuje vstop umazanije v multifunkcijsko prho. Filter se lahko enostavno odstrani in očisti.

  • Zaščita pred zmrzaljo: da
  • Količino vode je mogoče nastavljati: da
  • On/Off prožilo: da
  • Zapora: da
  • Garancija: 5 let
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Zaščita pred zmrzaljoDa
Nastavljiv vodni curekDa
Blagovna znamkaGardena
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.