Šifra
A98126

Gardena stenski nosilec za cev RollUp M/L, 25 m

S stenskim nosilecem za cev RollUp M / L ste vedno pripravljeni na akcijo in zalivanje. Stenski nosilec za cev odpravi dolgočasno navijanje, umazane roke in zapletanje cevi. Vrtni nosilec se namesti n...
192,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

S stenskim nosilecem za cev RollUp M / L ste vedno pripravljeni na akcijo in zalivanje. Stenski nosilec za cev odpravi dolgočasno navijanje, umazane roke in zapletanje cevi. Vrtni nosilec se namesti na poljubno steno, cev je varno shranjena in prihrani prostor. Preprosto izvlecite 25 metrsko cev na želeno dolžino. Takoj ko ustavite odvijanje cevi se kratke zaporne točke oprimejo cevi in jo ustavijo. Praktični stenski nosilec omogoča obračanje cevi za 180 ° in neopazno sledi vašemu gibanju po vrtu

Enostavno zalivanje pri največji svobodi gibanja, brez zapletanja cevi. Integrirano vodilo omogoča navijanje cevi brez vozlov ali pregibov in preprečuje poškodbe. Nastavki za pipo in cev iz Original GARDENA System omogočajo podaljšanje cevi ali pritrditev naprav za zalivanje GARDENA. Nastavki GARDENA so pripravljeni za takojšnjo uporabo: pritrdijo in shranijo se pod stenski nosilec, za prihranek prostora.

Kakovosten material nudi zaščito pred vremenskimi vplivi, UV žarki ter zmrzaljo, nosilec lahko uporabljamo vse leto. Stenski nosilec je zaščiten pred krajo in ima vse potrebne priključne dele: stenski nosilec, povezovalno cev, vse potrebne dele Original GARDENA System in sestavne dele ter brizgalko z dvema nastavitvama curka. 


Set s priključki vsebuje:

  • 1x stenski nosilec RollUp M/L,
  • 1x stenski nosilec in vijaki
  • 1x 1.5m dolga povezovalna cev,
  • 3x priključek za pipo,
  • 1x priključek za cev,
  • 1x zapiralo vode,
  • 1x šoba za čiščenje

Dolžina cevi: 25 m
Premer cevi: 13 mm
Pogon: Vzmet
Zaščita pred zmrzaljo: Da
Garancija: 5 let

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Zaščita pred zmrzaljoDa
Presek cevi (mm)13
Blagovna znamkaGardena
Dolžina (m)25
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.