Šifra
A94195

Gardena pravokotni zalivalnik AquaZoom M

AquaZoom M omogoča natančno, prilagodljivo in enakomerno zalivanje srednje velikih travnih površin. Primeren je za površine od 9 do 250 m², omogoča enakomerno in natančno zalivanje, brez luž...
48,79 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

AquaZoom M omogoča natančno, prilagodljivo in enakomerno zalivanje srednje velikih travnih površin.
Primeren je za površine od 9 do 250 m², omogoča enakomerno in natančno zalivanje, brez luž. Številne nastavitve pršenja, se prilagodi enostavno z drsniki.
Omogoča nastavitev dometa med 3 in 18 metri, širino pršenja med 3 in 14 metrov, ter možnost zalivanja samo ene strani. Fina nastavitev je možna z uravnavanjem pretoka vode. Edinstvena oblika in dve široki nogi omogočata stabilno postavitev trdno na tleh. Edinstveno oblikovanje za bleščeč in moden videz.
Visokokakovostni materiali zagotavljajo, da je AquaZoom S odporen na zmrzal in UV sevanje. Zalivalnik je zasnovan za enostavno vzdrževanje. Šobe iz umetne mase omogočajo enostavno čiščenje, usedline vodnega kamna se odstrani s prsti. Zalivalnik AquaZoom S ima priključek za vodo s filtrom iz nerjavnega jekla, ki preprečuje vdor umazanije. Odstranljiv priključek za vodo z integriranim filtrom sperete pod tekočo vodo, da bo zopet pretočen in čist. 

Lastnosti:

  • Minimalna površina zalivanja: 9 m²
  • Maksimalna površina zalivanja: 250 m²
  • Domet pršenja: 3 m - 18 m
  • Širina pršenja max: 14 m
  • Garancija: 5 let

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Zaščita pred zmrzaljoDa
Nastavljiv vodni curekDa
Blagovna znamkaGardena
Domet (m)18
Površina zalivanja (m2)250
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.