Šifra
A115277

Gardena Basic cev za zalivanje 20m

Gardena cev v setu učinkovito zalivanje vrta. Komplet pripravljen za uporabo, vključuje 20 m dolgo Basic cev s premerom 1/2" (13 mm), Set vključuje: nastavek za pipo z adapterjem, primer...
28,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Gardena cev v setu učinkovito zalivanje vrta. Komplet pripravljen za uporabo, vključuje 20 m dolgo Basic cev s premerom 1/2" (13 mm),

Set vključuje:

  • nastavek za pipo z adapterjem, primernim za vodovodne pipe s premerom 21 mm (G 1/2") in 26,5 mm (G 3/4") navoji,
  • Basic nastavek za cev,
  • Basic stop nastavek za cev,
  • Basic brizgalko.

Zahvaljujoč svoji kakovostni strukturi je cev dimenzijsko stabilna in fleksibilna. UV-odporno cev lahko hranite na prostem. Cev za vodo je primerna do razpočnega tlaka 20 barov. Ne vsebuje nevarnih snovi in težkih kovin (manj kot 0,1 %). Brizgalka ima nastavljiv vzorec pršenja od fine meglice do močnega curka in je idealna za zalivanje in čiščenje.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Presek cevi (mm)13
Nastavljiv vodni curekDa
Blagovna znamkaGardena
Dolžina (m)20
Razpočni tlak (bar)20
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.