Šifra
A19765

Kapljična cev, 50m

Kapljična cev dolžine 50 m z vgrajenimi labirintnimi kapljači, ki so razporejeni na 30 cm razdalji. Uporablja se za kapljično namakanje vseh vrst zelenjave, grmovnic, rož, živih mej ipd. Vs...
34,55 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kapljična cev dolžine 50 m z vgrajenimi labirintnimi kapljači, ki so razporejeni na 30 cm razdalji. Uporablja se za kapljično namakanje vseh vrst zelenjave, grmovnic, rož, živih mej ipd.

Vsak kapljač spusti 2 litra vode v eni uri pri delovnem tlaku 1 bar. V primeru, da priključek ni na vodovod, je obvezna uporaba filtra.

 

Razdalja med kapljači: 30 cm

Presek cevi: 16 mm

Dolžina: 50 m

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaostalo
Presek cevi (mm)ostalo
Dolžina (m)50
Razpočni tlak (bar)1
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.