Šifra
A69855

Gardena voziček za cev CleverRoll M Easy, set s cevjo in priključki

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Voziček za cev s priročnim vodilom za cev, cevjo in priključki. GARDENA CleverRoll M Easy omogoča prostorsko varčno shranjevanje vrtne cevi in udobno uporabo. Ergonomska ročica z vložki iz mehke umet...
99,99 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Voziček za cev s priročnim vodilom za cev, cevjo in priključki.

GARDENA CleverRoll M Easy omogoča prostorsko varčno shranjevanje vrtne cevi in udobno uporabo. Ergonomska ročica z vložki iz mehke umetne mase in čvrsto vodilo za cev zanesljivo navijejo cev. Cev je opremljena z Original GARDENA System priključki. Inovativna zaščita pred zmrzaljo in 5 let garancije zagotavlja najvišjo kakovost. 

Set vsebuje: voziček, cev in priključke.

  • Garancija: 5 let
  • Premer cevi: 13 mm
  • Dolžina cevi: 20 m
  • Zaščita pred zmrzaljo: da

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Zaščita pred zmrzaljoDa
Presek cevi (mm)13
Premer13
Dolžina (m)20
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.