Šifra
A38895

Gardena namakalni set za vrstne rastline

Micro-Drip-System omogoča udobno in varčno zalivanje manjših zasaditev v vrstah in zalivanje uporabnih ter okrasnih rastline (npr. paradižnik). Osnovna enota za znižanje tlaka je s cevjo povezana z vo...
30,49 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Micro-Drip-System omogoča udobno in varčno zalivanje manjših zasaditev v vrstah in zalivanje uporabnih ter okrasnih rastline (npr. paradižnik). Osnovna enota za znižanje tlaka je s cevjo povezana z vodovodno pipo.

Set s priključki: 

  • 1x osnovna enota,
  • 15 m kapljalne cevi 4.6 mm (3/16"),
  • 15x cevno držalo 13 mm (1/2"),
  • 1x zamašek (3/16")


Pretok na kapljalnik: 1,6 l/h

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Blagovna znamkaGardena
Dolžina (m)15
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.