Šifra
A78414

Gardena brusilnik za sekire in nože

Brusilnik za sekire in nože GARDENA je vsestranski pripomoček za ostrenje nožev, rezil in konic. Postopek brušenja je učinkovit in zanesljiv, saj je vodilna reža konfigurirana za ostrenje v obe smeri....
15,29 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Brusilnik za sekire in nože GARDENA je vsestranski pripomoček za ostrenje nožev, rezil in konic. Postopek brušenja je učinkovit in zanesljiv, saj je vodilna reža konfigurirana za ostrenje v obe smeri. Ergonomsko oblikovan robusten ročaj in nedrseča podloga zagotavljata enostavno rokovanje in varno uporabo med brušenjem. Diamantno obložene brusilne plošče in dvojne reže omogočajo enostavno, udobno in prilagodljivo delo v širokem razponu velikih in majhnih orodij. Odlično za hitro brušenje nožev in sekir v prvotno ostrino.

25-letna garancija. 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaostalo
Vrstaostalo
Blagovna znamkaGardena
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.