Šifra
A101915

Kärcher univerzalno čistilo 1l, 6.295-753.0

 Univerzalno čistilo Kärcher RM 626. Zmogljivo univerzalno čistilo za uporabo s Kärcherjevimi visokotlačnimi čistilniki. Z novim aktivnim sredstvom za raztapljanje umazanije, ki tudi ob uporabi ...
7,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

 Univerzalno čistilo Kärcher RM 626.

Zmogljivo univerzalno čistilo za uporabo s Kärcherjevimi visokotlačnimi čistilniki. Z novim aktivnim sredstvom za raztapljanje umazanije, ki tudi ob uporabi hladne vode zlahka odstrani olja, maščobe in trdovratno mineralno umazanijo. Uporabno v hiši, na vrtu in za vozila.

Lastnosti

  • Aktivno sredstvo za raztapljanje umazanije in učinkovito čiščenje oljnih, maščobnih madežev, madežev, ki vsebujejo minerale, ter sledi emisij.
  • pH nevtralno
  • Sistem Plug ‚n‘ Clean je najbolj enostavna in najhitrejša pot za nanos čistila preko visokotlačnega čistilnika
  • Biološko razgradljivi tenzidi v skladu z OECD
  • Čistilo je pripravljeno za uporabo (RTU, Ready-to-use)

Področja uporabe

  • hiša in vrt,
  • visokotlačni čistilnik.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKärcher
Blagovna znamkaKärcher
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.