Šifra
A98124

Gardena ComfortCut baterijske škarje za živo mejo, s polnilcem in baterijo

Baterijske škarje za živo mejo GARDENA ComfortCut 50/18V P4A omogočajo striženje srednje velikih živih mej, brez napora. Brezžične, priročne in lahke škarje so enostavne za uporabo. Priložena baterija...
172,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Baterijske škarje za živo mejo GARDENA ComfortCut 50/18V P4A omogočajo striženje srednje velikih živih mej, brez napora. Brezžične, priročne in lahke škarje so enostavne za uporabo. Priložena baterija ima čas delovanja do 45 minut ali do 150 m2 žive meje. Pregleden LED prikaz na orodju vas v vsakem trenutku seznani s stanjem baterije, lažje planirate čas za odmor ter napolnite ali priključite drugo baterijo.

Ročaj ErgoLine z integriranim stikalom poskrbi, da se škarje z dolžino rezila 50 centimetrov vedno udobno prilegajo vašim rokam ne glede na položaj dela. Zaščita pred udarci na vrhu rezila zagotavlja, da se noži pri striženju blizu tal ali ob steni ne poškodujejo. Popolna geometrija rezila je zasnovana tako, da je rez vedno čist in delo opravljeno brez prekinitev. Trpežna in robustna rezila. Prijetno delo, brez uporabe sile. Nad rezultati dela boste navdušeni. ComfortCut poskrbi, da striženje žive meje ni dolgočasno in naporno, ampak hitro dokončano opravilo.

Škarje za živo mejo GARDENA ComfortCut 50/18V P4A so na voljo v kompletu za takojšnjo uporabo, s polnilcem (P4A AL 1810 CV) in sistemsko baterijo 18V POWER FOR ALL (P4A PBA 18V/36). POWER FOR ALL ALLIANCE predstavlja medsebojno uporabo baterij med blagovnimi znamkami vodilnih svetovnih proizvajalcev in ponuja različne možnosti uporabe za vaš dom in vrt. Baterija je združljiva s številnimi drugimi napravami za dom in vrt - ni vam potrebno kupiti baterije za vsak izdelek. Prihranite denar, hkrati pa ostanete prilagodljivi!  Baterijsko vrtno orodje, ki vam omogoča svobodo pri ustvarjanju.

GARDENA ponuja triletno podaljšanje garancije za vse izdelke 18V POWER FOR ALL, ob registraciji izdelka v treh mesecih od nakup, na spletnem mestu www.gardena.com.

Lastnosti:

  • število priloženih akumulatorjev: 1,
  • dolžina rezil: 50 cm,
  • prostor med zobmi: 20 mm,
  • napetost akumulatorja: 18 V,
  • tip baterije: Li-Ion,
  • moč zvoka, zajamčena LWA: 94 dB(A),
  • pritisk hrupa na uporabnikova ušesa: 84 dB(A),
  • vibracija max Ah: 1.9 m/s².
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaživo mejo
Pogonakumulator
Blagovna znamkaGardena
Teža3 kg
Moč2,0 Ah
Napetost18 V
Čas delovanja45 min
Tip baterijeLi-Ion
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.