Šifra
A102902

Kärcher akumulator+polnilec 18V/5.0Ah 2.445-063.0

Komplet akumulatorske baterije in polnilnika začetnega kompleta Kärcher Battery Power 18/50 lahko uporabljate za vse naprave, ki temeljijo na 18 V akumulatorski platformi Kärcher. LCD-zaslon ves čas ...
140,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Komplet akumulatorske baterije in polnilnika začetnega kompleta Kärcher Battery Power 18/50 lahko uporabljate za vse naprave, ki temeljijo na 18 V akumulatorski platformi Kärcher.

LCD-zaslon ves čas prikazuje: trajanje delovanja, preostali čas polnjenja in napolnjenost.

Močne litij-ionske celice, zagotavlja konstantno moč ter preprečuje samodejno praznjenje in učinek pomnilnika. Samodejni način za mirovanje, podaljšuje življenjsko dobo celic. Zaščiten pred škropljenjem vode po IPX5, zanesljiva zaščita pri delu s pršečo vodo.

Učinkovit nadzor temperature, izjemne zmogljivosti zaradi učinkovitega vodenja nastale toplote in inteligentnega upravljanja baterije.

Inteligentni nadzor celic, ščiti akumulatorsko baterijo pred preobremenitvijo, pregrevanjem in globoko izpraznitvijo.

Stensko držalo, za priročno namestitev polnilnika na steno.

Ponudba obsega: 

  • Baterija, Akumulator 18 V/5,0 Ah Battery Power (1 kos)
  • Baterijski polnilnik, Hitri polnilnik 18 V Battery Power (1 kos)

 

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.