Šifra
A12366

Pahljačaste grablje z lesenim ročajem

GARDENA combisystem pahljačaste grablje so namenjene grabljenju listja, pokošene trave in ostalih vrtnih odpadkov. Zaradi prožnega, pocinkanega vzmetnega jekla in delovne širine 50...
27,49 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA combisystem pahljačaste grablje so namenjene grabljenju listja, pokošene trave in ostalih vrtnih odpadkov. Zaradi prožnega, pocinkanega vzmetnega jekla in delovne širine 50 cm, je delo opravljeno hitro in učinkovito. Velika prednost grabelj je tudi nerjavnost in kompatibilnost z ostalimi combisystem držali. Priloženo leseno držalo dolžine 130 cm.

Grablje imajo 25 letno garancijo.

 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijagrablje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.