Šifra
A79569

Gardena vrtna motika ClassicLine

GARDENA ClassicLine vrtna motika za negovanje in obdelavo vrtov. Z delovno širino 8.5 cm je popolna izbira za nego in obdelavo ozkih vrtnih in cvetličnih gred. Ne glede ali gre za okopavanje, pletje, ...
15,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA ClassicLine vrtna motika za negovanje in obdelavo vrtov. Z delovno širino 8.5 cm je popolna izbira za nego in obdelavo ozkih vrtnih in cvetličnih gred. Ne glede ali gre za okopavanje, pletje, prezračevanje ali izravnavanje - vse je mogoče z ravnim rezilom na eni strani in tremi zobmi na drugi. Lakirano držalo iz borovega lesa je 100% FSC® certificirano in skupaj z orodjem tvori popolno celoto. 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijamotike
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.