Šifra
A51024

Gardena teleskopske škarje za veje StarCut 410 Plus

GARDENA škarje za veje in grmovje StarCut 410 plus so strokovnjak za nego dreves. Brezstopenjsko nastavljiv teleskopski ročaj, nastavljiv od 230 do 410 cm, omogoča enostavno in varno obrezovanje vej s...
131,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA škarje za veje in grmovje StarCut 410 plus so strokovnjak za nego dreves. Brezstopenjsko nastavljiv teleskopski ročaj, nastavljiv od 230 do 410 cm, omogoča enostavno in varno obrezovanje vej s tal ter doseg do 6,5 m. 12-kratni prenos zagotavlja zmogljiv rez vej do premera 32 mm. Nov, dodaten nastavljiv kavelj za odstranjevanje odrezanih vej zagotavlja dodatno udobje, saj omogoča enostavno odstranjevanje odstriženih vej iz krošenj dreves. GARDENA StarCut 410 plus ima popolnoma integriran vlečni mehanizem, s čim je preprečeno zatikanje med delom. Posebno lahka in ozka rezalna glava omogoča udobno in natančno obrezovanje. Kot rezanja je nastavljiv s tal: tako se lahko natančno odstriže veje v katerikoli smeri. Škarje imajo natančno brušeno rezilo z zaščito proti sprijemanju, ki zmanjšuje upor med rezjo in olajša vzdrževanje. Opremljene so z vlečnim tulcem, ki ne drsi in dodatnim T-ročajem, ki zagotavlja še več udobja pri delu. GARDENA teleskopske škarje StarCut 410 plus so narejene v Nemčiji.

  • Princip delovanja rezil: Škarje z dvemi rezili 
  • Vrsta rezila: Mimorezne 
  • Rezilo: Kaljeno, S prevleko proti sprijemanju 
  • Maksimalen premer rezanja: 32 mm
  • Garacija: 25 let
 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaveje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.