Šifra
A29234

Gardena škarje za travo Classic

GARDENA Classic škarje za travo omogočajo natančno striženje travnih robov. Ergonomska oblika držala omogoča enostavno striženje. Zahvaljujoč kaljenim in pocinkanim rezilom, imajo škarje za travo dolg...
16,29 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA Classic škarje za travo omogočajo natančno striženje travnih robov. Ergonomska oblika držala omogoča enostavno striženje. Zahvaljujoč kaljenim in pocinkanim rezilom, imajo škarje za travo dolgo življensko dobo. So zaščitene pred rjavenjem. Posebno rezilo omogoča močno striženje po celotni dolžini rezila. S priročno enoročno zaporo, je mogoče škarje hitro in enostavno zakleniti. 

  • Garancija: 25 let.
  • Rezilo: pocinkano, ravno brušeno.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zatravo
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.