Šifra
A68572

Gardena set za obrezovanje: škarje za veje in vrtne škarje

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Set za obrezovanje sestavljajo dvoje škarje: škarje za veje in vrtne škarje. Škarje za veje, dolžine 610 mm so stabilne in robustne, za striženje svežega lesa do premera 42 mm. Zahvaljujoč ...
30,49 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Set za obrezovanje sestavljajo dvoje škarje: škarje za veje in vrtne škarje.

Škarje za veje, dolžine 610 mm so stabilne in robustne, za striženje svežega lesa do premera 42 mm. Zahvaljujoč natančno brušenemu rezilu s prevleko proti sprijemanju, je mogoče izvesti izjemno gladek in čist rez. Trpežen jeklen ročaj omogoča udobno in varno delo. Zahvaljujoč delovanju vzvoda je za striženje potrebno manj moči. Ergonomsko oblikovani držali omogočata varen oprijem in udobno delo. 

Vrtne škarje imajo močan rez, so sodobne in ergonomske. Najbolj primerne so za rezanje cvetja in mladih poganjkov. Rezili imata prevleko proti sprijemanju in sta natančno brušeni. Zahvaljujoč ergonomsko oblikovanim držalom, se škarje optimalno prilagajajo roki, kar omogoča močan rez in hitro striženje. Enoročna zapora omogoča hiter in enostaven zaklep ter varno shranjevanje.

Garancija: 25 let.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaveje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.