Šifra
A79567

Gardena kovinske grablje ClassicLine

GARDENA ClassicLine grablje za grabljenje, rahljanje in ravnanje zemlje. So praktično orodje za vsestransko uporabo in so idealne za grabljenje, rahljanje ali obdelavo tal. Delovna širina grabelj je 3...
16,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA ClassicLine grablje za grabljenje, rahljanje in ravnanje zemlje. So praktično orodje za vsestransko uporabo in so idealne za grabljenje, rahljanje ali obdelavo tal. Delovna širina grabelj je 38 cm. Lakirano držalo iz borovega lesa je 100% FSC® certificirano in skupaj z orodjem tvori popolno celoto.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijagrablje
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.