Šifra
A38891

Gardena električne škarje za živo mejo Easycut 420/45

Električne škarje Easycut so enostavne in zelo lahke škarje za živo mejo in so idealne za obrezovanje majhnih živih mej. Kompaktna oblika zagotavlja dobro usklajeno ravnovesje. Orodje je mogoče optima...
85,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Električne škarje Easycut so enostavne in zelo lahke škarje za živo mejo in so idealne za obrezovanje majhnih živih mej. Kompaktna oblika zagotavlja dobro usklajeno ravnovesje. Orodje je mogoče optimalno voditi s pomočjo ErgoTec ročaja, še posebej pri obrezovanju žive meje s strani. Optimirana oblika rezil omogoča učinkovit, hiter in čist rez tanjših vej in poganjkov. 

Lastnosti:

  • moč: 420 W,
  • hitrost rezanja: 3800 rezov/min,
  • teža: 2.68 kg,
  • tresljaji na ročaju: 3.763 m/s²,
  • moč zvoka, zajamčena LWA: 97 dB(A),
  • dolžina rezil: 45 cm,
  • prostor med zobmi: 18 mm.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zaživo mejo
Pogonomrežna napetost
Teža2.68 kg
Moč420 W
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.