Šifra
A38893

Gardena akumulatorske škarje za travo

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Akumulatorske škarje za travo Gardena so izjemno lahke in brez kabla, saj imajo zmogljivo Li-ion baterijo. S škarjami Gardena za travo bodo robovi trate popolno oblikovani. Ergonomski ročaj omogo...
54,99 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Akumulatorske škarje za travo Gardena so izjemno lahke in brez kabla, saj imajo zmogljivo Li-ion baterijo. S škarjami Gardena za travo bodo robovi trate popolno oblikovani. Ergonomski ročaj omogoča enostavno rokovanje in vodenje tega akumulatorskega orodja. Velik varnostni gumb in stikalo zagotavljata varno delo. 

  • Čas delovanja: max. 40 min 
  • Moč akumulatorja: 1.5 Ah
  • Napetost akumulatorja: 3.6 V
  • Širina košnje: 8 cm
  • Teža: 0,56 kg
  • Čas polnjenja: 3.5 h
  • Tip baterije: Li-Ion 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaškarje
Škarje zatravo
Pogonakumulator
Teža0.56 kg
Moč1.5 Ah
Napetost3.6 V
Čas delovanjamax 40 min
Tip baterijeLi-Ion
Širina košnje (cm)8
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.