Šifra
A30654

Homeogarden organska zemlja 70l

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
HomeOgarden organska zemlja 70 l za vrt je primerna za vse vrste in oblike vrtnarjenja. Organska zemlja iz kokosovih vlaken je odlična osnova za sajenje v gredicah, visokih gredah ali balkonskih lonci...
12,33 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

HomeOgarden organska zemlja 70 l za vrt je primerna za vse vrste in oblike vrtnarjenja. Organska zemlja iz kokosovih vlaken je odlična osnova za sajenje v gredicah, visokih gredah ali balkonskih loncih. Zaradi nevtralnega pH se dobro obnese v zelenjavnem vrtu, cvetličnih gredicah ter sadovnjakih. Med glavne prednosti sodi zmanjšanje potrebe po zalivanju za 50 %, izboljšanje strukture in zračnosti tal, prav tako pa je enostavna za pripravo kot tudi za transport, saj 70 litrov zemlje tehta le 4,7 kilograma.

Organska zemlja za vrt in visoke grede je nepogrešljiv izdelek za vse zelene vrtičkarje, ki si želite urediti gredice čim bolj ekološko in trajnostno.

Glavna prednost organske zemlje iz kokosovih vlaken je njihova izjemna zmožnost zadrževanja vlage, zaradi njene rahle strukture pa predstavlja najboljšo rešitev za izboljšanje tako težkih ilovnatih, kot tudi preveč peščenih tal. Nežna kokosova vlakna bodo zrahljala zbito strukturo zemlje in tako oživela prst. Biorazgradljiv material substrata pa bo zemljo nahranil z mikroorganizmi.

Zemlja iz kokosovih vlaken je vlažna ter polna zračnih mehurčkov, ki jih rastline potrebujejo za razvoj čvrstega koreninskega sistema in zdrave plodove.

Glavne prednosti uporabe HomeOgarden organske zemlje

  • Organska zemlja je biorazgradljiva in okolju prijazna.
  • Organska zemlja je enostavna za nakup, transport in rokovanje.
  • Brez težkih kovin in drugih umetnih primesi.
  • Zmanjša potrebo po zalivanju za kar 50 %.
  • Izboljša strukturo in zračnost tal.
  • Ima nevtralen pH.
  • Iz lahkega in majhnega paketa dobite polno samokolnico oziroma 70 l zemlje.
  • Eno pakiranje zadošča pri pripravi 3-6 m2 vrtnih tal.
  • Ima eko certifikat.
  • Narejena iz 100% obnovljivih organskih snovi.
  • Ne vsebuje šote in umetnih gnojil.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHomeogarden
Primerno za ekološko pridelavoDa
Blagovna znamkaHomeogarden
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.