Šifra
848589

Windhager jeklena oporna palica, plastificirana, 90x1cm

Oporna jeklena palica je nepogrešljiva pomoč v vsakem vrtičku in je namenjena za oporo visokorastlim rastlinam. Jedro kovinske palice je polno in zaščiteno s plastično prevleko. Oporna palica je ...
0,93 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Oporna jeklena palica je nepogrešljiva pomoč v vsakem vrtičku in je namenjena za oporo visokorastlim rastlinam. Jedro kovinske palice je polno in zaščiteno s plastično prevleko. Oporna palica je obstojna v vremenskih razmerah in vam bo dobro služila več sezon.

Lastnosti:

  • dolžina: 90 cm,
  • premer: 1,1 cm,
  • barva: zelena.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaWindhager
Barvazelena
Mere90X1,1CM
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.