Šifra
A67952

Windhager cevna past za voluharje in krte

V cevno past za voluharje in krte le te ujamete žive in jih nato odnesete tja, kjer vam ne bodo delali škode.  Živalim prijazna past za ulov živih voluharjev in krtov Z odprtino in poklopcem na...
6,32 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

V cevno past za voluharje in krte le te ujamete žive in jih nato odnesete tja, kjer vam ne bodo delali škode. 

Živalim prijazna past za ulov živih voluharjev in krtov

Z odprtino in poklopcem na vsaki strani pasti.

Past deluje z ali brez vabe iz obeh strani.

Past ima dolgo življensko dobo.

Narejena je iz visoko kakovostne plastike.

Takoj je pripravljena za uporabo.

Za večkratno uporabo.

 

Priprava: Odkopljite del, kjer ste našli tunel. Cevno past za krte namestite v rov v smeri potovanja škodljivca, odprtino zasujte in pustite nezakrit samo majhen del, da boste lahko spremljali potek lova.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaWindhager
Zaščita pred1
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.