Šifra
853121

PVC sod za kis, 380x240mm, 25l

ROTO sod za kis, 25 l, dimenzije 380 x 420 mm, je izdelan iz polietilena in je enostaven za prenašanje, čiščenje in vzdrževanje. Avtohtona oblika Takšne sode za pridelavo in shranjevanje kisa so upora...
52,46 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

ROTO sod za kis, 25 l, dimenzije 380 x 420 mm, je izdelan iz polietilena in je enostaven za prenašanje, čiščenje in vzdrževanje. Avtohtona oblika Takšne sode za pridelavo in shranjevanje kisa so uporabljali že stari Slovani, vendar lesene in sodobni materiali omogočajo enostavno pridelavo kisa v vsakem gospodinjstvu.

Konusna oblika sodu zagotavlja, da lahko kisovna goba (klobuk, ložnjek) nemoteno plava na površini in ščiti kis. V žleb ob robu nalijemo vodo, da je posoda neprodušno zaprta, zato kis ne hlapi (koncentracija kisa ostaja vedno enaka). Vsak sod ima recept z navodili za uporabo za pripravo jabolčnega ali vinskega kisa.

 

Tehnične podrobnosti
Barvazelena
Merefi 380 x 420 mm
Prostornina (l)25
Premer380 mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.