Šifra
A18576

Symbiotica seme travne mešanice Regeneracija z gnojilom 1kg

Travna mešanica Regeneracija hitro kali ter v idealnih pogojih omogoča ozelenitev trave že po petih dneh. Travno seme je s pomočjo edinstvene tehnologije obloženo z gnojilom ter razvije 14% več koreni...
9,59 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Travna mešanica Regeneracija hitro kali ter v idealnih pogojih omogoča ozelenitev trave že po petih dneh. Travno seme je s pomočjo edinstvene tehnologije obloženo z gnojilom ter razvije 14% več korenin in močnejši šop trave kot običajne travne mešanice. Gnojilna obloga zaradi modrozelene barve odvrača ptice in mravlje.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSymbiotica
Namenza trato
Pakiranje1 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.