Šifra
858736

Semena travne mešanice Noblesse, 1kg

Prestižna travna mešanica. NOBLESSE je posebna travna mešanica, sestavljena iz visokokakovostnih vrst in sort trav. To so hitrorastoče trave, ki imajo nizko rast in tvorijo gosto travno rušo. Travne ...
13,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Prestižna travna mešanica.

NOBLESSE je posebna travna mešanica, sestavljena iz visokokakovostnih vrst in sort trav. To so hitrorastoče trave, ki imajo nizko rast in tvorijo gosto travno rušo. Travne bilke imajo fine in tanke liste, tako da oblikujejo mehko travno preprogo, intenzivno zelene barve.

Posebnost mešanice je obloženo seme. Vsako seme je odeto v posebno maso, ki tvori zaščitni plašč in vsebuje hranilne snovi. Zaradi povečane absolutne mase semena je setev enostavnejša in predvsem zanesljiva, seme pa ima boljši stik z zemljo. Obloženo seme je med kalitvijo zaščiteno, tako da bolje kali in mlade travne bilke hitreje rastejo. Ptice obloženega semena ne marajo.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaostalo
Namenza trato
Pakiranje1 KG
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.