Šifra
A52354

Plantella Ideal, zemlja za rože in vrt, 50l

Kakovostna zemlja za rože in vrt je primerna za sajenje in presajanje vseh sobnih, balkonskih in okrasnih rastlin, zelenjave in zelišč. Prednosti: z najkakovostnejšimi huminskimi šotami rastlinam ...
7,23 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kakovostna zemlja za rože in vrt je primerna za sajenje in presajanje vseh sobnih, balkonskih in okrasnih rastlin, zelenjave in zelišč.

Prednosti:

  • z najkakovostnejšimi huminskimi šotami rastlinam zagotavlja veliko organskih hranil;
  • kombinacija šot zagotavlja optimalen vodno-zračni režim;
  • bioaktivna glina povečuje zmožnost korenin za vsrkavanje vode in hranil;
  • rastlinska biovlakna izboljšajo strukturo in aktivnost tal;
  • dodana hranila za začetno rast ter cvetenje.

Opis: Izboljšuje strukturo in aktivnost tal ter omogoča hitro obnovo in razvoj koreninskega sistema.

Uporaba: Zemljo Ideal uporabljamo za sajenje in presajanje vseh vrst sobnih, balkonskih in okrasnih rož ter zelenjave in zelišč. Rastline lahko posadimo neposredno v zemljo ali pa jo pomešamo v tla.

Dognojevanje: Zemlja Ideal ima dodana vsa potrebna hranila za 4 do 6 tednov. Potem pričnemo z rednim tedenskim dognojevanjem z visoko kakovostnimi tekočimi gnojili za cvetoče rastline Plantella Cvet in za zelene rastline Plantella List.

Čas uporabe: marec - oktober.

Pakiranje: 50 l

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPlantella
Namenuniverzalno
BIONe
Pakiranje50 l
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.