Šifra
74128

Obložena semena travne mešanice Pika, 0,25kg

Mešanica Pika z obloženim semenom je namenjena dosejevanju manjših površin že obstoječih trat. Sestavljajo jo hitrorastoče trave, ki imajo nizko rast in tvorijo gosto rušo. Posebnost mešanice je oblož...
3,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Mešanica Pika z obloženim semenom je namenjena dosejevanju manjših površin že obstoječih trat. Sestavljajo jo hitrorastoče trave, ki imajo nizko rast in tvorijo gosto rušo. Posebnost mešanice je obloženo seme. Vsako seme je odeto v posebno maso, ki tvori zaščitni plašč in vsebuje hranilne snovi. Zaradi povečane absolutne mase semena je setev enostavnejša in predvsem zanesljivejša, seme pa ima boljši stik z zemljo.

Obloženo seme je med kalitvijo zaščiteno in pospešuje mladostni razvoj travnih bilk. Pomembna prednost mešanice je, da lahko dosejemo samo prazna mesta v trati. Dovolj je, da prazna mesta počistimo, pregrabimo, posejemo semena PIKE, prekrijemo s tanko plastjo zemlje, povaljamo in redno zalivamo.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaSemenarna
Namenza trato
Pakiranje0,25 KG
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.