Šifra
91156

Plantella sadjarsko gnojilo, 3kg

Mineralno gnojilo v granulah z nizko vsebnostjo dušika in dodatkom magnezija ter bora, primerno za gnojenje sadnega drevja, vinske trte in krompirja. Prednosti: dodatek magnezija za preprečevanje ...
8,68 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Mineralno gnojilo v granulah z nizko vsebnostjo dušika in dodatkom magnezija ter bora, primerno za gnojenje sadnega drevja, vinske trte in krompirja.

Prednosti:

  • dodatek magnezija za preprečevanje listne bledice,
  • dodatek bora za boljši razvoj rastnih vršičkov,
  • posebej prilagojena količina dušika za potrebe sadnega drevja.

Opis: Mineralno gnojilo vsebuje dodatek magnezija za preprečevanje listne bledice, dodatek bora za boljši razvoj rastnih vršičkov, posebej prilagojena količina dušika pa je primerna za potrebe sadnega drevja.

Uporaba: Sadno drevje in vinsko trto gnojite v dveh delih, in sicer spomladi in jeseni v skupni količini 4 do 7kg na 100m2.

Pri gnojenju starejših dreves je priporočljivo gnojilo vdelati v zemljo, da hitreje pride v območje korenin.

Krompir gnojite v količini 5 do 8 kg na 100 m2.

Čas uporabe: februar - april, september - november

Pakiranje: 3 kg

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaPlantella
Namenostalo
Primerno za ekološko pridelavoNe
Blagovna znamkaPlantella
Pakiranje3 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.