Šifra
A91285

Ferramol vaba za zatiranje polžev, 700g

Ferramol je sredstvo proti polžem na osnovi železove spojine. Pripravek odlikujeta dve pomembni lastnosti: naravne sestavine ter obstojnost na dežju. Pridelek lahko poberemo takoj, ni varnostne čakaln...
12,29 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Ferramol je sredstvo proti polžem na osnovi železove spojine. Pripravek odlikujeta dve pomembni lastnosti: naravne sestavine ter obstojnost na dežju. Pridelek lahko poberemo takoj, ni varnostne čakalne dobe – karence. Poleg izjemne učinkovitosti, se sredstvo odlikuje tudi po izjemni odpornosti na dež in s tem daljšim delovanjem. Zaradi svoje specifične sestave Ferramol v dežju zgolj nabrekne in se ne raztopi, kot se to dogaja z nekaterimi drugimi pripravki.

Ferramol je limacid namenjen za uporabo na okrasnih rastlinah in vseh vrtninah, ki ga lahko uporabljamo ves čas vegetacije. Narejen je iz železovega III fosfata, snovi, ki jo najdemo tudi v naravi. Ferramol je na listi pripravkov, ki se smejo uporabljati v ekološkem kmetijstvu in zadostuje visokim ekološkim standardom.

Uporabljamo ga ob pojavu polžev tako, da ga potresemo po tleh okoli rastlin, ne v kupčkih. Priporočamo uporabo zvečer, ko polži prilezejo iz svojih skrivališč. Ko polž zaužije zrnca Ferramola, se skrije v zemljo, kjer tudi pogine.

Limacid uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o sredstvu.

Pakirano 700 g.

 

Tehnične podrobnosti
Primerno za ekološko pridelavoDa
Zaščita predpolži
Pakiranje700 g
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.