Šifra
A52928

Dekorativni pesek rečni prod, sivo/bel, 32-50mm, 25kg

Rečni prod iz slovenskih rek velikosti od 32 do 50 mm je lepe naravne belo-sive barve.  Dekorativni pesek je primeren za ureditev okolice stanovanjske hiše ali poslovne stavbe, za zapolnite...
4,75 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Rečni prod iz slovenskih rek velikosti od 32 do 50 mm je lepe naravne belo-sive barve. 

Dekorativni pesek je primeren za ureditev okolice stanovanjske hiše ali poslovne stavbe, za zapolnitev okrasnih površin, pohodnih poti, drenažnih pasov, za dekoracijo gredic in grobov, vrtne ribnike in posip ravnih streh. Vrtu daje naraven izgled. Je trajna rešitev za urejanje okolice, saj je odporen na vremenske vplive in s časom ne razpade.


 

Tehnične podrobnosti
Barvasiva, bela
Pakiranje25 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.