Šifra
A39784

Brill bio zemlja za vrtnine in zelišča, 45l

Bio zemlja Brill je univerzalni substrat za sajenje in presajanje zelenjave, primeren je za gojenje zelenjave v loncih in koritih, dodaja pa se lahko tudi vrtni zemlji za izboljšanje. Substrat vsebuje...
8,20 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Bio zemlja Brill je univerzalni substrat za sajenje in presajanje zelenjave, primeren je za gojenje zelenjave v loncih in koritih, dodaja pa se lahko tudi vrtni zemlji za izboljšanje. Substrat vsebuje organsko gnojilo, ki se sprošča počasi in zadostuje za začetno rast rastlin. Substrat je namenjen za gojenje zelenjave na naraven, okolju in ljudem prijazen način.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaostalo
Namenza_vrt
BIODa
Pakiranje45 L
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.