Šifra
A51401

DIRICKX Forest Standard mreža za kmetijstvo, višina 150cm

Žična mreža FOREST STANDARD je namenjena predvsem ograjevanju pašnikov, vzgajališč divjadi, sadovnjakov, kmetijskih zemljišč ... Pritrjevanje mreže z »U« žeblji na običajno lesene stebre je zelo enost...
164,89 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Žična mreža FOREST STANDARD je namenjena predvsem ograjevanju pašnikov, vzgajališč divjadi, sadovnjakov, kmetijskih zemljišč ... Pritrjevanje mreže z »U« žeblji na običajno lesene stebre je zelo enostavno. Dodatnih napenjalnih žic ne potrebujemo, ker so vse vodoravne žice napenjalne in na robovih zadoščajo debelejše robne žice premera 2.20 mm.

Za mrežo FOREST STANDARD je značilna naraščajoča velikost okenc od spodnjega proti zgornjemu robu. Vertikalne žice so na poseben način vozlane okrog horizontalnih, katere so rahlo valovite in napenjalne. Prav ta način pletenja omogoča prilagodljivost mreže razgibanemu terenu in ograji ohranja elastičnost.

Vse žice so antikorozivno zaščitene s površinskim nanosom cinka, ki zagotavlja ustreznost proizvoda za varno in dolgotrajno uporabo v kmetijstvu.

Lastnosti:

  • Višina: 150 cm
  • Debelina žice / robne žice: 1,8 mm / 2,2 mm
  • V roli 50 m.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaDirickx
Barvapocinkana
Blagovna znamkaDirickx
MereROLA=50 m
Dolžina (cm)5000
Višina (cm)150
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.