Šifra
864085

Kanaleta Euroline 100x11,8x10cm, s pocinkano rešetko in z iztokom

Kanaleta iz polimernega betona s pocinkano pokrivno rešetko in iztokom. Presek kanalete v obliki črke V za učinkovitejše odvodnavanje in samočiščenje. Kanaleta primerna za samograditelje, o...
45,79 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kanaleta iz polimernega betona s pocinkano pokrivno rešetko in iztokom. Presek kanalete v obliki črke V za učinkovitejše odvodnavanje in samočiščenje.

Kanaleta primerna za samograditelje, omogoča enostavno izvedbo odvodnjavanja pri hiši, na vrtu in dvorišču.

Odlikuje jo polimerni beton, ki je popolnoma vodo nepropusten in brez dodatnih premazov trajno odporen na zmrzal in sol.

Na zunanji strani kanalete so ojačitvena rebra, ki povečujejo stojno površino kanalet in njihovo stabilnost.

Spoje med kanaletami lahko po potrebi skladno s standardom SIST EN 1433 naknadno zatesnimo s tesnilno maso.

Linijski požiralniki so certificirani po standardu SIST EN 1433 in so povozni za osebna vozila. V linijski požiralnik z vgrajenim iztokom lahko naknadno vstavimo sifon z lovilcem listja.

Lastnosti:

  • brezvijačno pritrjene pokrivne rešetke,
  • svetla širina 10 cm,
  • oznaka CE,
  • obširen dodaten pribor.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaACO
Blagovna znamkaACO
Mere100cmx11,8cmx10cm
Dolžina (cm)100
Višina (cm)10
Širina (cm)12
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.