Šifra
A52509

Jarc MULTImix betonski tlakovec, Dolomite

Serijo betonskih tlakovcev MULTImix sestavljajo trije tlakovci različnih velikosti, ki so dobro odporni na zmrzal in sol. Narejeni so namreč iz dveh slojev, celotni vrhnji slo...
17,78 €
/ M2

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Serijo betonskih tlakovcev MULTImix sestavljajo trije tlakovci različnih velikosti, ki so dobro odporni na zmrzal in sol. Narejeni so namreč iz dveh slojev, celotni vrhnji sloj je sestavljen iz najtršega kremenovega peska, kar zagotavlja zelo kvalitetno obstojno površino. 

Tlakovci MULTImix so primereni so za tlakovanje dvorišč, dovoznih poti, stez, večjih površin (parki, mestna jedra itd.) ter drugih pohodnih in povoznih površin.

Lastnosti:

  • Debelina: 6 cm
  • Dimenzije: 30 x 20 cm; 20 x 20 cm; 10 x 20 cm

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaJarc
Barvaostalo
Teža135 kg/ m2
Kosov na paleti9,60 m2: 30/20/6 cm; 90 kos 20/20/6 cm; 80 kos 10/20/6 cm 50 kos
Višina (cm)6
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.