Šifra
2263

Gorec betonska travna plošča, 60x40x10cm

Dvoslojna betonska travna plošča. Zgornji sloj je izdelan iz čistega kremenčevega peska zato je odporen proti zmrzovanju in solem. Travne plošče so primerne za polaganje povsod tam, kjer želimo ohrani...
3,78 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Dvoslojna betonska travna plošča. Zgornji sloj je izdelan iz čistega kremenčevega peska zato je odporen proti zmrzovanju in solem. Travne plošče so primerne za polaganje povsod tam, kjer želimo ohraniti zelene površine (parkirišča, dovozne poti in utrjevanje brežin). 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGorec
Barvasiva
Dolžina (cm)60
Višina (cm)10
Širina (cm)40
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.