Šifra
A23350

DIRICKX Horizontal varjena mreža, višina 100cm

Žična mreža HORIZONTAL je varjena žična mreža s pravokotnimi okenci, ki so postavljeni horizontalno, kar ji daje modernejši izgled. Primerna je za ograjevanje stanovanjskih hi...
5,34 €
/ M
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Žična mreža HORIZONTAL je varjena žična mreža s pravokotnimi okenci, ki so postavljeni horizontalno, kar ji daje modernejši izgled. Primerna je za ograjevanje stanovanjskih hiš, vrtov, parkov ... Odlikuje jo kakovostna protikorozijska zaščita. 

Skupaj s stebrički UNIVERS predstavlja učinkovit in za montažo enostaven ograjni sistem. 

Lastnosti:

  • Višina: 100 cm
  • Velikost okna: 5x7 cm
  • Debelina žice: 2,3 mm
  • Barva: zelena RAL 6005
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaDirickx
Barvazelena
Blagovna znamkaDirickx
MereROLA=25 m
Teža18 kg
Premer50X70 mm
Dolžina (cm)2500
Višina (cm)100
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.