Bazeni in oprema

19 izdelkov

 1. Aquasan Algicid Extra, 1l

  5,11 €
 2. Aquasan klor granulat 65, 1kg

  9,03 €
 3. Aquasan Combi tablete 1kg

  10,58 €
 4. Aquasan pool tester

  14,87 €
 5. Skimmer, obesni Deluxe

  24,85 €
 6. Termometer za bazen

  9,63 €
 7. Filter za bazen Intex kartuša A

  5,80 €
 8. Filter za bazen Intex kartuša H

  4,36 €
 9. Aquasan pH plus, 0.6kg

  1,70 €
 10. Aquasan bistrin, 1l

  3,12 €
 11. Aquasan klor tablete 90, 1kg

  10,58 €
  Ni na zalogi v spletni trgovini

19 izdelkov

Bazeni in oprema: vse kar potrebujete za poletno osvežitev

Ko poletna vročina pokaže svojo moč začnemo sanjariti o vodni osvežitvi. Z bazeni si lahko tako osvežitev omislimo kar doma. Na voljo je široka izbira različnih vrst in velikosti bazenov, razlikujejo pa se tudi po načinu postavitve. Kakšnega bomo izbrali je odvisno tudi od tega, kam ga želimo postaviti: na vrt, teraso, v atrij ali pa morda kar na balkon.

Bazeni za najmlajše

Za najmlajše so še posebej primerni majhni in plitki napihljivi bazeni, ki jih imamo zaradi njihove majhnosti 1, 2, 3 napihnjene in napolnjene, obenem pa jih lahko prestavljamo po mili volji. Najmlajši družinski člani tako lahko v takih bazenčkih čofotajo tudi na balkonih, v kopalnicah, na plaži. Seveda pa morate biti zaradi varnosti vedno zraven tudi vi.

Otroški igralni bazeni

Poleg preprostih otroških, je danes na voljo malo morje t.i. igralnih bazenov. Ti imajo zraven še napihljive dodatke, kot so tobogan, tuš, streha, žoge in druge igralne elemente. Navadno so plitki, bolj primerni za čofotanje kot plavanje.

Večji bazeni

Če bi se radi v vodi dodobra ohladili odrasli in po možnosti tudi malo zaplavali, pa lahko izbirate med:

 • napihljivimi bazeni in
 • bazeni s kovinsko konstrukcijo.

Napihljivi bazeni

Za postavitev so ti brez dvoma najenostavnejši. Poleg tega je njihova prednost tudi razmerje med ceno in zmogljivostjo, zato so zelo priljubljena izbira. Na voljo so v različnih velikostih, nanje pa lahko po želji priključite tudi filtrirni sistem in tako uživate v čisti vodi celo poletje.

Zaradi posebne oblike so ti bazeni zelo stabilni in ne potrebujejo kovinskih opornikov. Stene so narejene iz večslojnih materialov, so zelo vzdržljive in odporne na bencin, olje in slano vodo ter izredno odporne na obrabo, udarne obremenitve in odrgnine.

Bazeni s kovinsko konstrukcijo

Alternativa napihljivim so montažni bazeni s kovinsko konstrukcijo, ki se sestavi s t.i. klik sistemom. Sestavljanje je enostavno in omogoča hitro postavljanje in razstavljanje. Zaradi konstrukcije so zelo stabilni, obenem pa imajo tudi daljšo življenjsko dobo. Navadno imajo priložen tudi set za filtriranje vode in lestev, ki omogoča udoben vstop in izstop.

Dodatki in pripomočki

Za bazene, sploh tiste večje, so na voljo tudi različni dodatki in pripomočki in sicer:

 • črpalke,
 • čistilci,
 • lestve,
 • pokrivala,
 • podloge,
 • filtri,
 • tlačilke,
 • ostali dodatki.
Prikaži več