Šifra
A85833

Villager VBV 2120 Fuse akumulatorski puhalnik

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Akumulatorski puhalnik VBV 2120 Villager Fuse vam bo v pomoč pri čiščenju odpadlega listja ali čiščenju dvorišč in zunanje okolice. Lastnosti: napetost: 18 V, tip elektromotorja: kolektorski, št...
39,04 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Akumulatorski puhalnik VBV 2120 Villager Fuse vam bo v pomoč pri čiščenju odpadlega listja ali čiščenju dvorišč in zunanje okolice.

Lastnosti:

  • napetost: 18 V,
  • tip elektromotorja: kolektorski,
  • št. obratov v prostem teku: 12000 rpm,
  • največji pretok zraka: 105 m3/min,
  • največja hitrost pihanja: 58 m/s,
  • masa 1.75 kg.

Polnilnik in akumulator nista priložena.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaVillager
Pogonakumulator
Teža1,75
Čas delovanja10/20 min
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.