Šifra
A98563
Brezplačna poštnina

Villager prekoplanik VTB 375

Bencinski prekopalnik Villager VTB375, s 4-taktnim bencinskim motorjem 120,7 cm3/1.9 kW. Villager prekopalnik rahlja in obrača prst pred sejanjem, da jo prezračijo in naredijo rahl...
241,27 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Bencinski prekopalnik Villager VTB375, s 4-taktnim bencinskim motorjem 120,7 cm3/1.9 kW. Villager prekopalnik rahlja in obrača prst pred sejanjem, da jo prezračijo in naredijo rahlo podlago za sejanje, ali pa za okopavanje, ko požene plevel, da se onemogoči njegova rast z izkopavanjem korenin in zasipavanjem zelenih delov, s čimer se prekine fotosinteza. Prekopalniki so konstruirani tako, da prekopljejo zemljo v natančnih obsegih, da se zavarujejo posevki in uniči plevel.

Delovna širina 360 mm.

Ševilo nožev za rahljanje zemlje: 4.

Št. hitrosti (naprej/nazaj): 1/0.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaVillager
Vrstaostalo
Vrtni strojirahljalniki
Pogongorivo
Blagovna znamkaVillager
Teža30 kg
Moč1,9 kW
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.