Šifra
A18400

Velux GGU MK04 0070 Safety Plus strešno okno, plastificirano, 78x98cm

Sredinsko vpeto plastificirano strešno okno GGU je primerno za prostore s povečano zračno vlago, na primer kopalnice in kuhinje, oziroma prostore, kjer si želite bela okna.  Prevleka i...
470,19 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Sredinsko vpeto plastificirano strešno okno GGU je primerno za prostore s povečano zračno vlago, na primer kopalnice in kuhinje, oziroma prostore, kjer si želite bela okna

Prevleka iz poliuretana ne potrebuje vzdrževanja. Klasično plastificirano strešno okno z vpetjem v sredini je vsestranske zasnove. Lesena sredica zagotavlja nujno potrebno trdnost, poliuretan pa prinese dolgoletno uporabo brez dodatnega vzdrževanja, okno le obrišete z vlažno krpo

Klasično odpiranje omogoča enostavno odpiranje, tudi če je pod njimi pohištvo. Je sredinsko vpeto in se odpira na zgornji strani okna. Opremljeno je z dvojno zasteklitvijo z lepljenim notranjim in kaljenim zunanjim steklom. Zaradi notranje lepljenega stekla le to v primeru razbitja ne pade v prostor. 

Trostopenjska loputa za upravljanje omogoča prezračevanje pri vodotesno zaprtem oknu. 

Vgrajen zračni filter izboljšuje klimo s preprečevanjem vdora prahu in mrčesa v vaš dom. Filter je uporaben večkrat in ga odlikuje enostavno čiščenje. 

Primerno je za vgradnjo na strehe z naklonom od 15 do 90°. Za enostavno upravljanje se priporoča, da je zgornji del okenskega okvirja od 1,85 do 2,20 m nad tlemi. 

Krilo je mogoče z notranje strani obrniti za 180°, kar omogoča preprosto in priročno čiščenje. Okno se lahko zaklene z zatičem v dveh položajih in sicer; na 180° za varno čiščenje zunanjega stekla na notranji strani in na 5° za dodatno zračenje.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaVelux
Vrsta strešnih okenklasična
Blagovna znamkaVelux
Mere78 X 98 CM
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.