Šifra
854505

Tunel folija z loki 3.5x1m

Tunel folija z loki je odlična topla greda, prozorne barve. Lukjnice omogočajo dobro zračenje. Priloženi so kovinski loki. S pomočjo tople grede boste lahko uživali sadove prej, kot če bi sadike posad...
12,65 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Tunel folija z loki je odlična topla greda, prozorne barve. Lukjnice omogočajo dobro zračenje. Priloženi so kovinski loki. S pomočjo tople grede boste lahko uživali sadove prej, kot če bi sadike posadili in jih ne zaščitili.

Dimenzije 3.5 x 1 m.

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.