Šifra
885547

Tondach Jupiter strešnik 1/1, več barv

Ni na zalogi
Tondach Jupiter je strešnik velikega formata, s katerim je pokrivanje hitro in enostavno. Strešnik karakterizirata dva stranska žlebova s sredinskim hrbtom. Ta oblika strehi omogoča klasičen in elegan...
1,24 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Tondach Jupiter je strešnik velikega formata, s katerim je pokrivanje hitro in enostavno. Strešnik karakterizirata dva stranska žlebova s sredinskim hrbtom. Ta oblika strehi omogoča klasičen in eleganten videz. S pomičnim letvanjem je idealen za renoviranje in sanacije. Z vgradnjo originalnih dodatnih strešnih elementov je zagotavljena hitra in učinkovita sanacija strehe.

 • Brez sekundarne kritine: 27°
 • S sekundarno kritno: 22°
 • S sekundarno kritino s povečanimi zahtevami: 20°

Opečni strešniki ščitijo stavbo, ponujajo možnost izražanja regionalne identitete in kulturne dediščine ter so estetski in trpežni. Naši opečni strešniki ustrezajo najvišjim standardom moderne konstrukcije, so okolju prijazni, enostavni za obdelavo in odporni na UV sevanje. Največja vrednost je v dejstvu, da se po rušenju opečni strešniki lahko reciklirajo – ponovna uporaba v materialnem ciklu – da pa se jih tudi zlahka in ekonomsko odstraniti kot mineralni gradbeni material brez onesnaževanja okolja.

Streha iz opečnih strešnikov se lahko uporablja za družinske hiše, stanovanjske zgradbe, poslovne in industrijske objekte, kot tudi za prenovo. Ni pomembno kakšna je oblika strehe, vse so izvedljive in lahko dosežejo želeni učinek - od moderne, tradicionalne, klasične do ekstravagantne.

Z uporabo Tondach izdelkov se lahko doseže vizualni vtis brezčasne moderne strehe, skupaj z značilnostmi naravne gline. Aktualnost in atraktivnost opeke v kombinaciji z drugimi vizualnimi elementi leži v subtilnosti, simetriji, naravni eleganci in njeni brezčasni popolnosti.

Strešniki so na voljo v vseh različicah glede na podnebne razmere na določenem območju in v širokem razponu barv za vsakogar. Barve segajo od sodobnih ravnih strešnikov obdelanih z engobo do naravno rdečih, ki se uporabljajo že stoletja. Poleg tega so Tondach strešniki odporni na vse vremenske vplive, saj so pečeni pri temperaturi nad 1.000 °C, kar zagotavlja dodatno zaščito.

"Združite trende z barvami, teksturami in materiali, ki odražajo vaš osebni stil in značaj!"

 

 • Za družinske hiše, stanovanjske stavbe ali poslovne in javne zgradbe, 
 • za večkapne, dvokapne ali enokapne strehe - naklon se izbere glede na regionalno podnebje na tak način, da se doseže optimalno zaščito pred vremenskimi vplivi,
 • kot fasada, 
 • za nove gradbene in obnovitvene projekte,
 • za zgodovinske zgradbe kot tudi sodobne družinske hiše.Izkoristite vse prednosti:
 • 33 letno jamstvo.
 • Varnost brez zahtevnega vzdrževanja. 
 • Stalna vrednost za prihodnje generacije. 
 • Okolju prijazen izdelek.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTondach
Barvardeča
Tip strešnikastrešnik 1/1
Oblika strešnikazareznik
Površinska obdelavaengoba
Blagovna znamkaTondach
Mere290 x 485 (mm)
Teža4,05 kg/kos
Poraba9,40 - 10,70 kos/m²
Teža na m240,70 na m²
Min. prekritjeLETVANJE 426 - 380 mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.