Šifra
405001

Tondach Bobrovec 19x40cm strešnik 1/1, več barv

Tondach Bobrovec je vlečeni strešnik malega formata in brez utorov. Spada med najbolj tradicionalne strešnike in je na razpolago v številnih oblikah. Posebej pri zgodovinsko in spomeniško zaščitenih o...
Že od
0,70 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Tondach Bobrovec je vlečeni strešnik malega formata in brez utorov. Spada med najbolj tradicionalne strešnike in je na razpolago v številnih oblikah. Posebej pri zgodovinsko in spomeniško zaščitenih objektih je strešnik Bobrovec odlična rešitev in garancija dovršene prenove in sanacije strehe. Ker pa klasika ne gre nikoli iz mode, je Bobrovec s svojim širokim spektrom oblik in barv primeren tudi za novogradnje in moderno arhitekturo.

  • Brez sekundarne kritine: 30°
  • S sekundarno kritno: 25°
  • S sekundarno kritino s povečanimi zahtevami: 23°

Opečni strešniki ščitijo stavbo, ponujajo možnost izražanja regionalne identitete in kulturne dediščine ter so estetski in trpežni. Naši opečni strešniki ustrezajo najvišjim standardom moderne konstrukcije, so okolju prijazni, enostavni za obdelavo in odporni na UV sevanje. Največja vrednost je v dejstvu, da se po rušenju opečni strešniki lahko reciklirajo – ponovna uporaba v materialnem ciklu – da pa se jih tudi zlahka in ekonomsko odstraniti kot mineralni gradbeni material brez onesnaževanja okolja.

Streha iz opečnih strešnikov se lahko uporablja za družinske hiše, stanovanjske zgradbe, poslovne in industrijske objekte, kot tudi za prenovo. Ni pomembno kakšna je oblika strehe, vse so izvedljive in lahko dosežejo želeni učinek - od moderne, tradicionalne, klasične do ekstravagantne.

Z uporabo Tondach izdelkov se lahko doseže vizualni vtis brezčasne moderne strehe, skupaj z značilnostmi naravne gline. Aktualnost in atraktivnost opeke v kombinaciji z drugimi vizualnimi elementi leži v subtilnosti, simetriji, naravni eleganci in njeni brezčasni popolnosti.

Strešniki so na voljo v vseh različicah glede na podnebne razmere na določenem območju in v širokem razponu barv za vsakogar. Barve segajo od sodobnih ravnih strešnikov obdelanih z engobo do naravno rdečih, ki se uporabljajo že stoletja. Poleg tega so Tondach strešniki odporni na vse vremenske vplive, saj so pečeni pri temperaturi nad 1.000 °C, kar zagotavlja dodatno zaščito.

"Združite trende z barvami, teksturami in materiali, ki odražajo vaš osebni stil in značaj!"

 

  • Za družinske hiše, stanovanjske stavbe ali poslovne in javne zgradbe, 
  • za večkapne, dvokapne ali enokapne strehe - naklon se izbere glede na regionalno podnebje na tak način, da se doseže optimalno zaščito pred vremenskimi vplivi,
  • kot fasada, 
  • za nove gradbene in obnovitvene projekte,
  • za zgodovinske zgradbe kot tudi sodobne družinske hiše.Izkoristite vse prednosti:
  • 33 letno jamstvo.
  • Varnost brez zahtevnega vzdrževanja. 
  • Stalna vrednost za prihodnje generacije. 
  • Okolju prijazen izdelek.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaTondach
Barvaopečnata
Tip strešnikastrešnik 1/1
Oblika strešnikabobrovec
Površinska obdelavanatur
Blagovna znamkaTondach
Mere190 x 400 (mm)
Teža1,94 kg/kos
Poraba30,60 - 35,90 kos/m²
Teža na m265,30 na m²
Min. prekritjeLETVANJE 170 - 145 mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.