Šifra
A75462

Suki medeninasti žičniki 1.0x13mm z okroglo glavo, 40g

Žebljički iz medenine z okroglo (bombirano) glavo. Glava žebljička se ne potopi v les, ampak je lepo vidna. Lahko še dodatno izboljša videz lesene letvice, okvirja, .... Dimenzija 1.0x13 mm, 40 ...
1,83 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Žebljički iz medenine z okroglo (bombirano) glavo. Glava žebljička se ne potopi v les, ampak je lepo vidna. Lahko še dodatno izboljša videz lesene letvice, okvirja, ....

Dimenzija 1.0x13 mm, 40 gramov v pakiranju.

 

 

Tehnične podrobnosti
Vijačni programžičniki
Premer (mm)1
Dolžina (mm)13
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.