Šifra
600244

Slemenska kapa V5-ST-K, temno siva

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
TRODELNI SLEMENJAK - KAPA Trodelni slemenjak je uporaben za strešne naklone od 7° do 45°. Posebej je primeren za strehe s predvidenim odzračevanjem na slemenu. Površina prečnega p...
10,63 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

TRODELNI SLEMENJAK - KAPA

Trodelni slemenjak je uporaben za strešne naklone od 7° do 45°. Posebej je primeren za strehe s predvidenim odzračevanjem na slemenu. Površina prečnega preseka zračenja v slemenu je 550 cm2/m slemena. Pri trodelnem slemenjaku ne potrebujemo slemenske letve. Slemenska kapa je pritrjena s posebnim vijakom TDB-T-BAZ 6,3x152 z listnato vzmetjo. Vzmet namestimo pod vrh vala nasproti ležečih plošč. Pozorni moramo biti pri montaži, slemensko kapo polagamo v smeri nasproti delovanju prevladujočih vetrov.

Teža slemenske kape je 3,2 kg/kos.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaEternit
Barvaantracit
Tip strešnikaostalo
Tip valovitkeV5
Blagovna znamkaEternit
Teža3,2 KG/KOS
Poraba0,92 KOS/TM
Minimalen naklon7 STOPINJ
Maksimalen naklon45 STOPINJ
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.