Naročite se na brezplačen 3D izris

3d izris kopalnice

V salonih kopalnic SAM vam po vaših željah pripravimo 3D izris vaše kopalnice. Naši izkušeni svetovalci vam bodo pomagali najti optimalno postavitev elementov, 3D vizualizacija pa vam bo olajšala izbiro ploščic in ostale opreme. Naročite lahko tudi 3D izris z izmero na domu. V tem primeru vas na domu obišče arhitekt, kopalnico natančno premeri in pripravi načrt, temu pa sledi še vaš obisk salona keramike in izdelava 3D izrisa.

Se želite naročiti tudi na naše e-novice?

Naročnik storitve 3D izris kopalnice ali 3D izris kopalnice z izmero na domu dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi z namenom, da me lahko naknadno kontaktira in se z menoj dogovori za izvedbo naročene storitve. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen izvedbe storitve Arhitekt svetuje, Politiko varstva osebnih podatkov ter s Splošnimi pogoji poslovanja storitve Arhitekt svetuje.

3d izris kopalnice

Brezplačen 3D izris

3D izris kopalnice vključuje:

 • tridimenzionalno vizualizacijo kopalnice,
 • tloris,
 • naris,
 • stranski ris,
 • popis vsega vključenega materiala.

Izrise opravljajo izkušeni svetovalci in arhitekt. Ne pomagajo vam le pri izbiri keramičnih ploščic in ostale kopalniške opreme, temveč po vaših željah na novo zasnujejo celoten prostor, upoštevajoč kanalizacijske vode in inštalacije.

3D izris in izmera na domu z arhitekturnim svetovanjem

Storitev je sestavljena iz dveh delov:

 1. Najprej vas na domu obišče arhitekt Florijan Celarec, ki vašo kopalnico natančno premeri in pripravi načrt, kjer označi pozicijo vrat, oken, vodovodnih in kanalizacijskih vodov ter drugih elementov pomembnih pri načrtovanju kopalnice. Ob obisku si zabeleži, katere rešitve so za vaš prostor najbolj primerne in vam svetuje pri izbiri in postavitvi sanitarne keramike.
 2. Drugi del te celostne storitve je vaš obisk enega izmed salonov kopalnic SAM, kjer vam bomo po arhitektovih napotkih in vaših željah ustvarili 3D izris kopalnice.
Storitev 3D izris je brezplačna. V primeru, da naročnik želi imeti tiskano verzijo izrisa ali prejeti izris po elektronski pošti, je storitev plačljiva in znaša 50 €. Storitev, ki vključuje izmero na domu, svetovanje in 3D izris kopalnice stane 100 €. Oba zneska veljata kot dobropis, ki ga lahko uveljavite v enem od naših salonov kopalnic, ob nakupu kopalniške opreme v vrednosti nakupa nad 200 €, v 30ih dneh od datuma 3D izrisa.

arhitekt florjan celarec

O arhitektu

Pri izbiri in odločitvi vam bodo z veseljem pomagali naši strokovno podkovani svetovalci, med katerimi je tudi diplomiran inženir arhitekture Florjan Celarec, ki vas lahko obišče na domu, kjer opravi natančno izmero prostora in vam svetuje pri načrtovanju, nato pa skupaj s sodelavci pripravi 3D izris vaše bodoče kopalnice.

 

Revija Kopalnice

Revija: ČUDOVITE KOPALNICE

 

V nej najdete:

 • 62 strani
 • Retro keramiko za kopalnico, kuhinjo ali dnevni prostor
 • Trendovsko sanitarno keramiko
 • Kopalniško pohištvo v vseh možnih barvah
 • Kopalniške armature
 • Drobne nasvete arhitekta in Samovih svetovalcev

 

Izbirate lahko med široko ponudbo

 

Izmera in arhitekturno svetovanje na domu

Arhitekt vas lahko obišče na domu, kjer opravi natančno izmero prostora in vam svetuje pri načrtovanju, nato pa skupaj s sodelavci pripravi 3D izris vaše bodoče kopalnice.

Naroči se
kopalnice

KADI IN TUŠ KABINE
Velika izbira kopalnih kadi, tuš kadi in tuš kabin

Poglej ponudbo

 

Salon keramike najdete v trgovinah

SAM Latkova vas

Latkova vas 84
3312 Prebold

03 703 27 00

lv@sam.si

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

SAM Nazarje

Lesarska cesta 2
3331 Nazarje

03 83 92 760

naz@sam.si

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

SAM Trbovlje

Nasipi 6 a
1420 Trbovlje

03 56 14 782

trb@sam.si

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00

SAM Jarše

Preserska cesta 1, Zg. Jarše
1235 Radomlje

01 729 88 00

jarse@sam.si

ponedeljek-petek: 7.00 - 19.00
sobota: 7.00 - 13.00