Storitve

3D izris kopalnice

Da bi vam olajšali načrtovanje in izbiro kopalnice, smo za vas v naših salonih keramike na ogled postavili več kot 80 različnih kopalniških postavitev med katerimi lahko črpate ideje. Pri izbiri in odločitvi vam bodo z veseljem pomagali naši strokovno podkovani svetovalci, med katerimi je tudi diplomiran inženir arhitekture Florjan Celarec, ki vas lahko obišče na domu, kjer opravi natančno izmero prostora in vam svetuje pri načrtovanju, nato pa skupaj s sodelavci pripravi 3D izris vaše bodoče kopalnice.

Preberi več >

Mešalnica barv

Barve imajo na nas in naše počutje močan vpliv; lahko nas navdihujejo, navdajajo z energijo ali pa pomirjajo. Barve lahko prav tako vplivajo na prostor; lahko ga povečajo, pomanjšajo, razsvetlijo ali pa naredijo bolj skrivnostnega. Da boste našli prave barve za vaš dom imamo v prodajnih centrih SAM Jarše, SAM Kamnik, SAM Latkova vas, SAM Nazarje, SAM Trbovlje in SAM Ormož izkušene strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, v mešalnici barv pa vam bodo pripravili tistega izmed tisočih odtenkov, ki ste ga izbrali zase.

Preberi več >

Železokrivnica

V železokrivnici SAM Stranje po naročilu izdelujemo krivljeno betonsko železo (armaturo) in stremena za armiranje betonskih konstrukcij. Po gradbeni specifikaciji režemo in krivimo armaturo od premera 6mm pa vse do premera 32mm. Najbolj običajne dimenzije stremen imamo tudi na zalogi. Kvalitetno izvedbo nam omogočajo sodobne naprave in vrhunsko usposobljeni železokrivci, ki se že veselijo vašega naročila.

Preberi več >

Razrez železa

V prodajnih centrih SAM Jarše, SAM Kamnik, SAM Trbovlje, SAM Latkova vas in SAM Nazarje vam na sodobnih strojih omogočamo razrez pohištvenega železa za izdelavo profilov ograj, vrat, stopnic, rešetk, nadstreškov in drugih železnih konstrukcij. V prodajnem naboru imamo različne dolžine, debeline in oblike pohištvenih cevi in profilov.

Preberi več >

Darilni boni

Se približuje čas za obdarovanje vaših bližnjih? Da ne podarite še enega darila, ki bo obtičalo v predalu, smo za vas pripravili darilne bone. Izdelamo jih po vaši meri, s poljubnim zneskom in v lepi darilni ovojnici. Obdarovanci si bodo tako lahko omislili že dolgo želeno spremembo barve sten v dnevni sobi ali pa komplet orodja, ki si ga želijo vedno pri roki, morda pa se bodo odločili za vrtno pohištvo. Izbirali bodo lahko med več kot 15.000 izdelki za gradnjo, obnovo in sanacijo doma ter našli tistega pravega zase, vam pa bodo zagotovo hvaležni.

Preberi več >