Šifra
73977

Spektra Sanitol biocidno sredstvo, 0.5l

Brezbarvni, biocidni pripravek na vodni osnovi je namenjen za sanacijo s plesnijo in algami okuženih notranjih in zunanjih zidnih površin, kot tudi za uničevanje hišne gobe na lesenih površinah. Upora...
8,45 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Brezbarvni, biocidni pripravek na vodni osnovi je namenjen za sanacijo s plesnijo in algami okuženih notranjih in zunanjih zidnih površin, kot tudi za uničevanje hišne gobe na lesenih površinah. Uporabimo ga lahko za okužene podlage kot so ometi, beton, vlakno-cementne plošče, mavčne plošče in z disperzijskimi barvami prebarvane zidne površine.

Lastnosti:

  • hitro in učinkovito delovanje
  • za notranje in zunanje zidne površine
  • vodorazredčljiv
  • človeku neškodljiv

Poraba: Z enim litrom razredčenega SPEKTRA SANITOLA pri 1x-nem nanosu premažete 5-10 m2.

 


 

NEVARNO
H315 - Povzroča draženje kože.
H318 - Povzroča hude poškodbe oči.
H400 - Zelo strupeno za vodne organizme.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHelios
Kategorijaostali dodatki
Uporabanotranja, zunanja
Barvaprozorna
Blagovna znamkaHelios
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.